Samsung-Unlocken.nl

Unlock uw Samsung S7580 Galaxy Trend en maak hem simlock vrij


De Samsung S7580 Galaxy Trend kunt u met de standaard-datakabel die meegeleverd wordt met de telefoon unlocken. U heeft voor dit toestel dus geen speciale unlockkabel nodig maar kunt hieronder direct beginnen met unlocken.

Unlocken is eenvoudig: Installeer eerst het gratis programma en doe dan de betaling. Na betaling van 15,- euro ontvangt u direct uw login gegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op het programma om uw Samsung te unlocken.

Nadat de simlock is verwijderd kunt u simkaarten van alle providers in uw GSM gebruiken.Selecteer hieronder uw bank, en klik op "Kies bank".

Kies uw bank:

Daarna wordt u doorgestuurd naar telebankieren van deze bank. Na de betaling verschijnen direct de inlog-gegevens voor het unlockprogramma op het scherm. Heeft u geen Nederlandse bank? Neem dan contact met ons op.


Algemene unlock instructies
  1. Sluit uw Samsung S7580 Galaxy Trend met uw datakabel aan op de PC.
  2. Installeer het unlock-programma!
  3. Doe hieronder de betaling en verkrijg inlog gegevens.
Speciale instructies voor uw Samsung S7580 Galaxy Trend
1: Zorg dat er een SD-kaart in de telefoon zit!
2: Zet uw telefoon aan;
3: Ga naar Menu > Instellingen > Toepassingen > Ontwikkeling (op de telefoon);
4: Zet de optie 'USB fouten opsporen' aan (in Android 4.2.2: menu/instellingen/Meer/Toestel Info/ en dan 5 of 6 klikken op het Buildnummer);
5: Zet de optie 'toestaan onbekende bronnen' aan;
6: Sluit de telefoon aan op de computer (installeer de drivers);
7: Klik op Direct Unlock;
8: Wacht tot het proces is afgerond.

Dit toestel moet eerst geroot worden voordat het geunlockt kan worden. Het programma probeert dit zelf. Soms lukt dit niet (auto root failed). Dan moet u handmatig rooten. Een handleiding daarvoor vindt u in het programma via Downloads/SRS-rootkits/Zipfile S7580. Volg de readme in de Zipfile.

Heeft u de Samsung S7580 Galaxy Trend simlock vrij gemaakt? Bestel hier een sim-only abonnement om goedkoop te kunnen bellen met uw simlock vrije telefoon!

Unlock uw Samsung S7580 Galaxy Trend
Samsung S7580 Galaxy Trend

Klik hier voor een Youtube instructie video van de Samsung S7580 Galaxy Trend!
Nieuws
9 oktober 2014: De Samsung Galaxy Trend (s7580) is nu ook te rooten. Er is een handleiding toegevoegd in het programma, te vinden onder 'download' en dan rootkits.


3 mei 2014: De Samsung Galaxy Trend (s7580) waarnaar veel vraag was, is toegevoegd aan de unlocklijst! Let op dat u voor unlocken een SD-kaart nodig heeft!


5 maart 2014: Dat hier geen nieuwe berichten geplaatst worden betekent niet dat er geen nieuwe telefoons toegevoegd worden! We gaan gewoon door, al wordt niet alles hier geplaatst. U ziet ze verschijnen tussen de Samsung smartphones op deze pagina.


27 juli 2013: twee nieuwe toestellen toegevoegd; de Samsung S6500D en de Samsung S5830m.


27 mei 2013: Pas net in de winkel en nu al te unlocken: de gloednieuwe Samsung Galaxy S4 (I9505)! Klik hier!


13 mei 2013: het is nu ook mogelijk om uw smartphone opnieuw te locken, een zogenaamde 'relock'. Informeer naar de mogelijkheden op uw type!


11 maart 2013: uw Samsung is nu heel eenvoudig te rooten. Mail voor de tool! Tevens weer enkele phones toegevoegd.


Vanaf heden (25 februari 2013) ook te unlocken de Samsung Galaxy S2 Plus (I9105p)31 januari 2013: NU simlock vrij te maken: Samsung Galaxy Note 2 (N7100)!!!25 september 2012: Vanaf heden ook te unlocken de Samsung Galaxy SIII (I9300)Nieuw: wij unlocken nu de Samsung Galaxy Tab, de Samsung Galaxy Note en de Samsung Galaxy S Plus. Om maar wat populaire modellen te noemen, want we hebben verder nog een grote update gedaan met nieuwe toestellen. Staat uw toestel er niet bij? Mail ons!Wij unlocken nu ook de Samsung Galaxy SII.Samsung-Unlocken.nl unlockt vanaf nu ook de gloednieuwe Samsung I9000 Galaxy S!Drie nieuwe toestellen zijn via onze site te unlocken: de Samsung I5700 Galaxy Spica, I7500 Galaxy en de B3410 Star Qwerty!Een fantastische update! De Samsung I900 Omnia, de Samsung I8910 Omnia HD en de Samsung B3210 Corby TXT zijn nu via Samsung-Unlocken.nl simlock vrij te maken!

 
Samsungs

Links

LG Unlocken.nl GSM-Unlock.pagina.nl Nokia Unlocken Info over Samsung Rooten en Unlocken Herenfietsen
Samsung Remote Server

Veilig betalen met iDEAL